MENU

Webdesign


Maatwerk

Uw website wordt op maat ontworpen zonder beperkingen binnen uw budget en timing. Wij denken met u mee om zo tot een resultaat te komen waar trots op kan zijn.

Mobiel vriendelijk

Meer en meer mensen gebruiken een smartphone of tablet om te surfen. Je website moet dus mee zijn! Smartphone, tablet of pc? We zorgen ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten!

Domeinnaam en hosting

Wij voorzien voor uw website een goede domeinnaam, inbegrepen in de prijs. De hosting van uw website wordt gedaan op onze eigen servers. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij garanderen een 99,99% uptime tegen een voordelige prijs.

Voordelige prijs

Een kleine website kan bij de concurentie al gouw oplopen in de duizenden euro's. Niet bij ons, bij BITPLUS krijg je een transparante en eerlijke prijs.

Service

Wij bieden service op maat aan, bij BITPLUS staan we altijd voor u klaar!

100% Tevreden

Er wordt gewerkt tot uw volledige tevredenheid, ongeacht het aantal feedbackrondes.

Netwerken


Kom je vaak op publieke plaatsen? Dan heb je vast al wel gemerkt dat veel winkels en bedrijven een gratis hotspot aanbieden.
Wil je dit ook graag aanbieden aan je bezoekers of klanten maar ben je bang dat dit een fortuin zal kosten?
Bij BITPLUS zoeken we een gepaste oplossing aan een zeer voordelige prijs.
Vraag gerust een offerte aan, bespreek kort je situatie en we stellen je een eerlijke prijs voor.
Een wireless hotspot straalt meer professionaliteit uit en klanten zullen dit zeker appreciƫren.

Heb je een hekel aan webpagina's die lang laden en een slechte verbinding op het wireless netwerk?
Wil je het bedraad of wireless netwerk uitbreiden of optimaliseren?
Wij kunnen komen kijken naar uw installatie en een oplossing zoeken. We stellen een geschikte prijs voor dat geen fortuin hoeft te kosten.
Dankzij onze oplossing zal uw bedrijf efficiƫnter kunnen werken zonder frustraties.

Ook voor particulieren kunnen wij het draadloze of bedraad netwerk optimaliseren. Vraag gerust offerte aan en wij zoeken voor u de perfecte oplossing.

Hotspot

We willen overal bereikbaar zijn, en bereikbaar blijven. Met een hotspot van BITPLUS biedt u uw bezoekers snel, betrouwbaar en gratis draadloos internet via WiFi.

Draadloos netwerk

Wilt u overal in uw bedrijf een betrouwbare en snelle WiFi verbinding? Wij hebben voor u de oplossing. Dankzij onze professionele apparatuur hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Infrastructuur

Wij kunnen uw bedraad netwerk optimaliseren om zo de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en uw bedrijf een stevig fundament te geven voor groei en innovatie.

Grafisch design


Een sterke visuele uitstraling is van essentieel belang voor uw bedrijf of organisatie. Een frisse huistijl is het begin van uw succes. BITPLUS kan al uw promotiemateriaal ontwerpen tegen zeer voordelige prijzen. Dankzij onze moderne en hippe designs is uw bedrijf helemaal mee met de laatste nieuwe trends. Hierbij staat de aantrekkelijkheid, uniekheid en functionaliteit centraal.

Heb je al een logo, visitekaartje of dergelijke? Wil je een redisign of een volledig nieuw ontwerp? Ook dan kunnen we u helpen, wij maken je logo terug modern en up-to-date.